Változtass tudatosan - SEO Force Audit

Egyedi felmérés cégfejlesztéshez, marketinghez

Változtass tudatosan - SEO Force Audit

Egyedi felmérés cégfejlesztéshez, marketinghez

Miért “force” ez a SEO Audit?

 

Általában a SEO felmérések abból állnak, hogy mások által készített standart alkalmazásokkal feltérképezik a weboldalakat és a kapott eredmények alapján kijavítják az esetleges hibákat, pótolják a hiányokat az oldalról. Ezek a hasznos eszközök jó szolgálatot tehetnek egy első, ismerkedő honlap felméréshez, de önmagukban semmit nem érnek. Nem pótolják a manuális kutatásokat, a személyes megbeszéléseket, az összefüggések felismerését és az emberi találékonyságot, kreativitást sem. A SEO Force Audit egyedisége abban áll, hogy magában foglalja mindezeket és kiegészül még olyan személyes beszélgetéssel illetve írott dokumentummal is, amely cégfejlesztési tanácsadás és coaching is egyben. A piacon egyedülálló SEO Force Audit szolgáltatásunk hozzásegíti ügyfeleinket vállalkozásuk pontosabb definiálásához és lendületet, előnyt ad a piacon.

Cégfelmérés

Első lépésként egyedileg összeállított kérdéssor alapján feltérképezzük a vállalkozásodat, legyen az működő vagy startup. A személyes találkozó alkalmával a te szemeddel nézünk rá közösen a vállalkozásodra. Ha van rajtad kívül több kompetens döntéshozó, akkor veletek együtt beszéljük át, hogyan látjátok a cégeteket, milyen céljaitok vannak a vállalkozásotokkal? Feltérképezzük a vállalkozás piaci helyzetét, az erősségeit, nehézségeit, ahogyan te/ti látjátok. Az információk rendszerezése után az elkészült anyag stabil alapja lehet egy üzleti/marketing terv elkészítésének vagy kiegészítésének.

A beszélgetések rávilágíthatnak olyan pontokra is, amelyeket a mindennapi rutin vagy épp az ismeretlen terület miatt nem vettetek eddig észre vagy nem is gondoltátok, hogy fontos lehet. Általános tapasztalatunk, hogy ezek az inspiráló beszélgetések tovább folynak a vezetők között miután elmentek tőlünk. Egyáltalán nem titkolt célunk, hogy tudatosabb vállalkozóvá alakuljon aki kilép az ajtónkon, mint aki belépett. A találkozó általában másfél – két órás.

Kulcsszókutatás és még több

A kulcsszó kutatás és elemzés az egyik fontos pillére a kereső optimalizálásnak. A SEO, vagy magyarul kereső optimalizálás egy olyan rendszer, amely segítségével elérhetjük, hogy a vállalkozásod online megjelenése a lehető legoptimálisabb legyen mind a látogatók, mind a kereső motorok számára. A különböző kereső motorok, mint a Google, különféle szempontok alapján rangsorolja az oldalakat és e rangsor szerint jeleníti meg az érdeklődők számára. Ezért mi nem csak kulcsszavakat vizsgálunk, hanem széles körű kutatást végzünk a vállalkozás piaci szegmensében is. Átnézzük a témához kapcsolódó konkurensek online megjelenéseit, átvizsgáljuk a weboldalad technikai és tartalmai felépítését. Ha még nincsen weboldalad, a kutatás eredményével pontosabban tudod beállítani annak szöveges és vizuális tartalmát. Több módszerrel végzünk kulcsszó kutatást és elemzést, hogy a lehető legtöbb információt megtaláljuk egy optimális, hatékony online kommunikációhoz. Minden adatot rendelkezésre bocsátunk neked, ami a gyűjtés és elemzés során keletkezett.

SEO Force Audit

Meggyőződésünk és tapasztalatunk, hogy minden vállalkozás rendelkezik kihasználatlan lehetőségekkel. Ezért a cégfelmérés és a kutatás során összeállított eredményeket kiegészítjük a javaslatainkkal a vállalkozás fejlesztéséhez. A kész dokumentumot egy személyes találkozó alkalmával adjuk át, ahol szóban is átbeszéljük az eredményeket, javaslatokat, a tovább lépés lehetőségeit. A találkozó és a dokumentum segít irányt mutatni, fókuszálni, tudatosan tervezni rövid, közép és hosszútávra is. Az átadás időtartama általában egy-másfél óra.